Waarom Die Grenze?

Dat is een interessante vraag, want er zijn meerdere bedrijven die aantrekkelijke banen en veelbelovende carrièremogelijkheden bieden. Bij Die Grenze geloven we in eenvoud en streven we ernaar om het niet moeilijker te maken dan nodig is.

Over Die Grenze

Medikamente Die Grenze is een snel groeiende drogisterijketen. In 2007 zijn we begonnen met onze eerste drogisterij in Denekamp
en inmiddels hebben we diverse vestigingen in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland en (binnenkort) Zeeland.
Al onze winkels worden vanuit ons hoofdkantoor in Oldenzaal en onze distributiecentra in Weerselo en Peize ondersteund. Ondertussen zijn we gegroeid naar een personeelsbestand van circa 1400 werknemers.

Waarom Die Grenze?

Als Die Grenze onderscheiden we ons door een hoge mate van klantvriendelijkheid, lage prijzen en ruime opzet aan producten in onze winkels.
Het assortiment varieert van medicijnen tot luxe parfum en van shampoo tot snoepgoed.

Wij zijn opzoek naar jou!

In verband met groei en drukte op diverse vestigingen zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe werknemers voor diverse functies. Hierboven staan een aantal functies die we met jou als nieuwe werknemer hopen in te kunnen vullen. Wij zijn geïnteresseerd in werknemers die full- en parttime willen werken. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Staat er geen passende vacature tussen? Dan mag je altijd informatie opvragen of een open sollicitatie sturen naar sollicitatie@diegrenze.nl. Dan bekijken wij welke mogelijkheden we hebben!

Opzoek naar onze vacatures?

Wij zijn opzoek naar meer dan 100+ nieuwe collega’s voor onze winkels.

Vacatures bekijken

Top geuren tegen de scherpste prijzen
70+ fysieke winkels door heel Nederland
Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok