We zijn opzoek naar jou!

Werk full- en parttime in één van onze 60+ vestigingen door heel Nederland!

Over Die Grenze

Medikamente Die Grenze is een snel groeiende drogisterijketen. In 2007 zijn we begonnen met onze eerste drogisterij in Denekamp en inmiddels hebben we diverse vestigingen in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Noord-Brabant, Zuid-Holland en (binnenkort) Noord-Holland. Al onze winkels worden vanuit ons hoofdkantoor in Oldenzaal en onze distributiecentra in Weerselo en Peize ondersteund. Ondertussen zijn we gegroeid naar een personeelsbestand van circa 1400 werknemers.

Ontdek onze functies

Geen passende vacature kunnen vinden?

In verband met groei en drukte op diverse vestigingen zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe werknemers voor diverse functies. Hierboven staan een aantal functies die we met jou als nieuwe werknemer hopen in te kunnen vullen. Wij zijn geïnteresseerd in werknemers die full- en parttime willen werken. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Staat er geen passende vacature tussen? Dan mag je altijd informatie opvragen of een open sollicitatie sturen naar sollicitatie@diegrenze.nl. Dan bekijken wij welke mogelijkheden we hebben!

Top geuren tegen de scherpste prijzen
70+ fysieke winkels door heel Nederland
Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok